Bliv mester i backgammon

28 januar 2019 Søren Black
image

Familiehygge over et brætspil

Når dine børn endelig har slukket for deres computere, så kan du med fordel introducere dem et rigtig godt gammeldags brætspil, der skaber den ultimative familiehygge. Backgammon er en gammel klassiker, der hurtigt og nemt kan læres. Derfor er dette spil en virkelig god ide at sætte på bordet, hvis du gerne vil have et par timers god underholdning med for eksempel dine børn. Spillet går kort fortalt ud på, at du hurtigst muligt får dine brikker tilbage til din side af spillepladen, så du herefter kan begynde at rykke dem i mål. Vinderen er den, der først får alle sine brikker i mål.

Læs dig til en vinderstrategi

Backgammon er som nævnt et relativt let spil at lære. Men hvis du på forhånd har lagt en strategi, så kan dine vinderchancer faktisk øges ganske betragteligt. De tips og trick det kræver at lægge denne vinderstrategi, kan du læse meget mere om på spillebloggen fun-games. Her får du nemlig muligheden for at blive klogere på en lang række af de klassiske brætspil, som du måske ikke har spillet, siden du var barn. Så i stedet for at du sidder og diskuterer med dine medspillere om, hvordan brikkerne nu skal flyttes i backgammon, så kan du på fun-games.dk gøre dit hjemmearbejde, så tiden i stedet kan bruges på at få spillet sat i gang.

Backgammon på nettet

Har du et brætspil som for eksempel backgammon opbevaret i kælderen eller på loftet, så kan du godt finde det frem igen. Med Fun-games.dk bliver du nemlig klædt godt på til at kunne banke dine venner eller familie i backgammon, så de kommer til at ærgre sig gul og blå. På denne spilleblog finder du tips og tricks til de gode gamle spil som krydsord, keno og selvfølgelig backgammon. Her er også information om, hvordan du kan spille backgammon på nettet.

Flere nyheder