Brug altid en boligadvokat – også ved projektkøb

Projektbyggerier ser dagens lys flere og flere steder i landet, og mange gange overbeviser sælgeren køber om, at det ikke er nødvendigt med en boligadvokat. Men det er det! Du risikerer at købe katten i sækken, hvis du ikke får grundig rådgivning på forhånd.

Større risiko når det er projektbyggeri

Der er mange ting, der kan gå galt, når der er tale om projektbyggeri. Måske er størrelsen på boligen ikke helt som forventet, indflytningen kan blive forsinket, vådrumsisoleringen eller andre byggetekniske detaljer kan være udført forkert, køkkenskabene er ikke dem, du havde bestilt… listen kan fortsættes i det uendelige, og derfor er det vigtigt, at du tager en specialiseret boligadvokat med på sidelinjen.

Undgå at blive skuffet

Hvis du vil undgå at blive skuffet, når du flytter ind i din projektbolig, så handler det først og fremmest om at sætte sig grundigt ind i sagerne. Materialebeskrivelser og arbejdstegninger kan være svære at aflæse, og derfor er det en god idé at rådføre sig med en boligadvokat. Plancherne er som regel superflotte, når entreprenøren viser dem, men de skal følges op af en detaljeret – og korrekt – projektering af byggeriet med grundige tegninger. Først når advokaten har godkendt det hele, kan du skrive under.

Stil krav

En af de ting, boligadvokaten kan hjælpe med, er at fastsætte en række krav til entreprenøren, fx om størrelsen på kompensation ved forsinkelse eller forkert materialevalg. Så risikerer du i hvert fald ikke, at det er for egen regning, når sagen skal udbedres.

https://eboligadvokat.dk/ koster køberrådgivning ved projektsalg 6.750 kroner for en samlet pakke, men prisen kan sagtens variere fra advokat til advokat. Når du skal finde den rette advokat i dit projekt, så gå gerne efter en certificeret BOLIGadvokat – på den måde er du sikret klare vilkår, en fast pris og et gratis formøde, hvor du kan mærke efter, om trygheden er der.