Står du for at skulle udrulle den utroligt smarte og cloud baserede platform Microsoft Office 365 i din virksomhed? Så bør du kraftigt overveje, om det ikke var værd at sende dine medarbejdere på et Microsoft Office 365 kursus.

Med et lærerigt Microsoft Office 365 kursus vil samtlige medarbejdere kunne lære hvorledes platformen udnyttes optimalt som del af et effektivt work flow, hvilket med garanti vil øge både arbejdsglæde og produktivitet i din virksomhed.

Hvor finder jeg gode Microsoft Office 365 kurser København?

Hvis du og din virksomhed påtænker at gennemføre et eller flere kurser i Microsoft Office 365, kan I med fordel tjekke kursus programmet hos 4D. 4D er en dansk udbyder af IT kurser, fortrinsvis målrettet det danske erhvervsliv. Hos 4D finder du en lang række kurser i Microsoft Office 365 rettet mod varierende erfarings niveauer og anvendelse af denne versatile platform. På etMicrosoft Office 365 kursus hos 4D kan hele afdelingen eksempelvis lære hvorledes viden deling, samarbejde og dokument håndtering i Microsoft Office 365 fungerer på optimal vis.

Der er også særligt tilrettelagte kurser i Microsoft Office 365 for administratorer. Dine system administratorer vil forud for en udrulning af Microsoft Office 365 kunne have stor glæde og nytte af et sådant kursus, på hvilket de blandt andet vil lære om planlægning og implementering af en Microsoft Office 365 installation, administration af brugere og grupper, tildeling af rettigheder i Microsoft Office 365, konfigurering af klienter for den optimale Microsoft Office 365 forbindelse, planlægning og konfigurering af bruger synkronisering fra AD DS til Azure AD og selvfølgelig opsætning af Microsoft Exchange samt generelt fejlsøgning og trouble shooting i Microsoft Office 365.

Er du i tvivl om hvilke Microsoft Office 365 kurser du kan vælge til dine medarbejdere, kan du altid lægge ud med det gratis seminar Office 365 – Et overblik. Du kan læse mere, og booke dine Microsoft Office 365 kurser online, på 4d.dk