Har du netop købt en ny robotplæneklipper, og glæder du dig til at se den i aktion? Så skal du huske at få nedlagt det medfølgende afgrænsnings kabel før du slipper din nye ven fri på din græsplæne.

Hvad er afgrænsnings kabel?

Afgrænsnings kabel, også kendt som kanttråd, er et kabel som skal placeres i kanten af din græsplæne så at din robotplæneklipper groft sagt ikke løber hjemmefra. Kanttråd til robotplæneklipper bruges også til at beskytte de områder som ikke skal hærges af din robotplæneklipper, for eksempel dine blomster bede.

Du kan vælge at trække dit afgrænsnings kabel oven på græsplænen i niveau med jorden og fastgøre kablet ved hjælp af pløkker. Dette er dog ikke nogen videre optimal løsning hverken fra et praktisk eller fra et æstetisk synspunkt. Du kan risikere at børn eller dyr snubler i kablet og derved ødelægger afgrænsningen af din robotplæneklippers arbejds område. Og så kan du begynde forfra.

Du kan dog også vælge at få kablet fræset ned i jorden rundt langs med kanten af din plæne. Dette er en både kønnere og mere holdbar løsning. Kablet skal ligge i en bestemt dybde, således at du ikke risikerer at det bliver blottet, og samtidig ikke så dybt at robotplæneklipperens indbyggede sensor ikke kan registrere det.

Hvis du vil være helt sikker på at din kanttråd til robotplæneklipper placeres i den helt rette dybde bør du overlade opgaven til et professionelt firma som for eksempel Kabelnedlægning.dk. Kabelnedlægning.dk har mange års erfaring med alle aspekter af robotplæneklippere, her under nedgravning af kabel til robotplæneklipper.

Når du vælger at overlade opgaven med nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper kan du være sikker på at resultatet bliver helt optimale – med en snorlige kant på din græsplæne til følge.

Du kan læse mere om nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper på https://kabelnedlaegning.dk/kanttrad-robotplaeneklipper/ 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *