Flotte og opsigtsvækkende lysskilte til din bar, natklub eller restaurant

03 november 2019 Astrid Pedersen
Flotte og opsigtsvækkende lysskilte til din bar, natklub eller restaurant

Er du indehaver af en virksomhed, som har brug for at gøre opmærksom på sin tilstedeværelse i gadebilledet både dag, aften og nat? Så kan du med fordel investere i et smart LED lysskilt, som kan tiltrække opmærksomhed på alle tider af døgnet.

Hvorfor skal jeg vælge et LED lysskilt til min facade?

Mange virksomheder holder ikke udelukkende åbent i dagtimerne – og når mørket falder på, vil et almindeligt facadeskilt blive nærmest usynligt. På vore nordiske breddegrader bliver det tidligt mørkt store dele af året, og samtidig er selv dagtimerne om vinteren præget af mørke på grund af skyer og tåge. Derfor er det vigtigt, at din restaurant, café, bar eller natklub skilter tydeligt med sin eksistens, hvis du altså ønsker at appellere til dit publikum og fremme navigationen for såvel nuværende som potentielle kunder.

De færreste klubber og diskoteker kan klare sig i nattelivet uden synlig skiltning – og den eneste måde, hvorpå du kan gøre din skiltning synlig i nattens mulm og mærke, er ved hjælpe af lys. Her er et LED lysskilt en oplagt løsning. Med LED lys får du ikke alene den billigste og mest klima og miljømæssigt bæredygtige belysnings form, der findes på markedet – du får også effektiv belysning, som ikke kræver den store vedligeholdelse, og som samtidig er prisvenlig i anskaffelse såvel som i drift.

Hvem kan hjælpe mig med at skabe flotte lysskilte til min virksomhed?

Uanset hvor du og din virksomhed er placeret i det danske land, kan NordikSIGN være dig behjælpelig med udformning, fremstilling og montering af dine LED lysskilte. NordikSIGN har over ti års erfaring inden for området, og kan med garanti levere et lysskilt, der møder såvel dine ønsker som din virksomheds behov.

Få mere information om lysskilte fra NordikSIGN, og kontakt NordikSIGN for et godt tilbud på lysskilte, på nordiksign.dk

Flere Nyheder