Det er næsten ikke til at holde ud, hvis man lige har investeret i en spritny kjole, der egner sig til sæsonen, passer en perfekt, og man havde næsten ikke råd til den, men det lykkedes alligevel, og så bliver man endnu mere glad for den, end man anede muligt – man tager den på til den udvalgte fest af den finere slags, som man har set frem til, og så spilder man på kjolen!

Man er måske dundrende nervøs over det selskab, der er det lidt finere af slagsen, så man får kastet noget mad fra gaflen ned på ens kjole, mens man sidder til bords.
Eller man forsøger at drikke sig mod til, hvorfor man lige kommer til at plaske lidt fra ens champagneglas på kjolen ved et uheld.

Heldigvis er det ikke noget, der ødelægger kjolen, men aftenen er ung endnu, og man har ikke skiftetøj med.

Hvad gør man?

Der er en god måde at reagere på den plet

Som det første er man jo virkelig glad for, at det ikke ødelagde kjolen, men man skal reagere hurtigt, så det ikke ender med at blive et parment mærke på kjolen.

Derfor må man helst indrømme ens uheld end forsøge at benægte det eller dreje kjolen, så man ikke kan se pletten. Det er en dårlig måde at skjule den på.

Tag fat i nogle ansvarlige, der bør kunne hjælpe dig, efter du har fjernet det værste mad med en serviet og duppet selvsamme, hvis der var tale om væske.

De andre bør kunne hjælpe dig med at komme kjolen til assistance, så pletten ikke bliver så kronisk. Det kan være, de har nogle remedier ude bagved, som kan tage det værste af problemet med pletten, indtil du kommer hjem.

På den måde ser man den også mindre, og skulle folk blande sig, kan man bare sige, at sådan ser moden ud nu.

Man tager det med et smil.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *