Når ungerne trods høj sol og lunt vejr stadig nægter at slippe konsolspillet eller deres tablets for at komme ud og lege er det på tide at du trækker de tunge skyts frem. Det er nemlig vigtigt for børns udvikling at de får lov at røre sig og lege på aktiv vis frem for at lade sig passivt underholde af digitale platforme.

Et stort forbrug af tv, digitale spil eller sociale medier kan føre til dårlig nattesøvn og der af følgende koncentrations besvær i hverdagen. Det kan dog godt være rigtig svært at løsrive sig fra disse enheder, som på det nærmeste er specielt designet til at imødekomme børns behov for øjeblikkelig tilfredsstillelse. Og du skal ikke regne med at det sker af sig selv.

Skab motivation for udendørs leg med en havetrampolin

Det er således dit ansvar som forælder at sørge for at motivere børnene til at lette måsen og få samme legemesdel sat i omdrejninger. Hvis du ønsker at sætte trumf på dine opfordringer desangående kan du overveje at investere i en spændende og morsom havetrampolin.

En havetrampolin er et prima redskab når det handler om at give børnene et incitament til at bevæge sig – og til at tilbringe tid udendørs. Langt de fleste børn synes nemlig at en havetrampolin er et kæmpe hit, og vil faktisk være glad for den længe. En trampolin er nemlig ikke som legeredskaber er flest, men har en meget længere holdbarhed når det handler om nyheds værdi.

På en havetrampolin kan børnene møde udfordringer som de ikke støder på i andre sammenhænge. Både krop og intellekt stimuleres under leg på en trampolin – og det uanset trampolinens størrelse og udformning. Du kan sagtens finde en trampolin som passer til din have selv om denne ikke er så stor. Læs mere om de forskellige trampolin typer på husblog.dk.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *