Gulvafslibning – Renovering dit hjem

09 juli 2020 Athene Eriksen

Gulvafslibning – Giv nyt liv til dit hjem

Udseendet af vores gulve er en af de detaljer som gør den største forskel, for udtrykket i vores hjem. Dette kan nogle gange blive overset, da vi konstant bevæger os henover det, men for at bevare kvaliteten af dit trægulv, har det brug pleje og vedligeholdelse. Når den tid kommer, er det altid et fornuftigt valg at kontakte et professionelt gulvfirma.

De har den viden, kompetencer og udstyr, som sørger for at de altid kan levere et perfekt resultat. Vi bestræber os på at være de bedste på markedet og derfor tilbyder vi også afslibning af trapper, bordplader og træterrasser, så du kan fuldende og harmonere fremtoningen af dit hjem. Skal din renovation fuldendes til mindste detalje, kan vi også være behjælpelige med udførelsen af malerarbejde. 

Til dit gulvarbejde, har vi også ydelser til ethvert behov:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Behandling af trægulv (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulv)

Hvad end du måtte have af ønsker til udførelsen af din renovation, er vores servicemindede og kyndige medarbejdere klar, til at hjælpe dig på vej. Vi arbejder i hele Danmark og er derfor altid tæt på dig.

Som kunde hos os er du dækket af vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før at du har tilset og godkendt det færdige resultat. På den måde er du altid sikret, at alt vil leve op til eller overgå, alle dine forventninger. 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på renovationen af dit hus/lejlighed? Vil du gerne have lidt mere information inden du træffer dit endelige valg? I begge tilfælde vil vi anbefale at gå ind på vores hjemmeside, hvor du vil finde kundeanmeldelser fra tilfredse kunder i hele landet, samt al den nødvendige kontaktinformation. Vi ser frem til at bistå dig, i at udføre fornyelsen af dit hjem.  https://gulvkanonen.dk/ 

Flere Nyheder