Inviter naturen ind i stuen med et fint og håndlavet plankebord

13 januar 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Det har en særlig effekt, når man inviterer naturlige elementer ind i hjemmet. Det gælder ikke mindst for træ, som bliver brugt i mange skandinaviske hjem.

Det er ikke mindst tilfældet, fordi træ er utroligt alsidigt og passer ind stort set alle steder. Det gælder ikke mindst i form af et plankebord, som klæder de fleste stuer utroligt fint.

Hvis det er tid til at opgradere stuen med nye møbler, kan du derfor med fordel se nærmere på et nyt plankebord. De har et rustikt og unikt udseende, som med garanti vil give dit hjem et ansigtsløft.

Men hvor kan man finde det rigtige bord og samtidig være sikker på høj kvalitet til en høj pris? Læs med her for at blive klogere.

image

Hipstory blev kendt for deres plankebord

Hvis du er interesseret i interiør og møbler generelt, har du sikkert allerede hørt om Hipstory. Det er nemlig et dansk brand, som har taget markedet med storm.

Det er især på grund af deres flotte, håndlavede plankeborde, som mange danskere har taget til sig. De passer nemlig ind i stort set alle boliger – lige fra de små studielejligheder til familievillaen.

Derfor er de oplagte at se nærmere på, hvis du er en af dem, der drømmer om et nyt plankebord. Her kan du nemlig vælge imellem mange forskellige udseender, men være sikker på en ting: Du får et utroligt flot bord, der holder i mange år ud i fremtiden.

Find dit nye bord i dag

Et plankebord kan altså ses som en investering, da det er både pænt og utroligt rustikt. Derfor kan det holde til lidt af hvert og er derfor også et oplagt valg, hvis man har børn.

Hvis det er tid til at opgradere stuen med noget både smukt og praktisk, kan du med fordel se nærmere på dit nye plankebord allerede i dag.

Flere Nyheder