Med et jobsøgningskursus er du tættere på jobbet!

04 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Når man går ledig, forestiller ens venner jo, at man går og feder den og har det lækre liv, men reelt er man jo lettere panisk over, at man måske snart ryger af dagpengene – hvis man har dem – og så skal man hurtigst muligt finde sig et nyt job.

Dette gælder specielt, hvis man har forpligtet sig med en masse udgifter, som man ikke kan spare væk, uden man ender med at skulle flytte fra hus og hjem.

Man gør en masse krumspring, hvis man er seriøs i jagten på at finde et job, og man ikke er den type, der inderst inde godt kan lide at lave ingenting og dandere den på statens regning.

Men ellers vil de fleste af jo gerne have et arbejde og kunne forsørge og selv, selvom det måske ikke lige er det mest meningsfyldte arbejde, man har hele tiden.

Forøg chancerne med et jobsøgningskursus

Mange af os har jo taget en uddannelse, som vi godt kunne tænke os at udleve via et relevant job, men nogle gange må man tage til takke med mindre eller se det som et mellemspring, inden man ender der, hvor man gerne vil være – så længe man ikke giver op med at søge.

Kommer man så ud på jobcenteret, så møder man ofte nogle mennesker, der vil aktivere en i hoved og bagdel, men man kan ikke se den store fidus i det, fordi man føler sig umyndiggjort og som blot endnu et nummer i rækken.

Men faktisk er der en stor, fed fidus i nogle gode tiltag, der virkelig vil DIG det bedste og ikke bare høste penge på din situation.

Blandt disse kan nævnes https://www.lundquistconsult.dk/jobsoegende

Her har du mulig for at tage et jobsøgningskursus, som vi næsten godt tør garantere, at det vil bane vejen for dig mod et nyt job.

I hvert fald vil det vise, at du er motiveret for at få et job ved at tage det – og man har jo sådan set ikke noget at miste ved at prøve.

Flere Nyheder