Ny emalje får dit badekar til at stå som nyt

15 april 2020 Astrid Pedersen
Ny emalje får dit badekar til at stå som nyt

Er dit badekar efterhånden så slidt, at du er tæt på at skrotte det? Så bør du overveje, om ikke du bør beholde det, og i stedet satse på at få lagt en ny emalje på badekarrets inderside.

Kan jeg selv udføre maling af badekar?

Det kan klart anbefales, at du benytter dig af dygtige fagfolk, når du skal have emaljeret dit badekar. En badekarsmaler, som har mange års erfaring med – og stor ekspertise inden for – arbejdet med emaljering badekar, har langt stærkere forudsætninger end du for at opnå et ensartet og skinnende resultat.

En rutineret badekarsmaler har brugt lang tid på at lære diverse metoder og produkter at kende, og kan således udføre arbejdet til perfektion. Lige som du heller aldrig selv ville give dig i kast med at male din bil, er det klogt at overlade opgaven med renovering af badekar til fagpersoner.

Hvor længe kan ny emalje holde?

Når du får udført reemaljering af badekar hos Ny-Emalje, giver virksomheden tre års fuld garanti på det udførte arbejde. Skulle den nye emalje i dit badekar stik imod al forventning begynde at skalle af, krakelere eller udvise andre former for tegn på præmatur slitage, kommer de dygtige badekarsmalere fra Ny-Emalje selvfølgelig forbi og reparerer skaden.

Dette sker dog kun meget sjældent, for ikke at sige aldrig. Hos Ny-Emalje anvendes kun de bedste kvalitets produkter på markedet, hvilket er din garanti for et solidt og holdbart resultat. Faktisk vil du sagtens kunne forvente, at den nye emalje i dit badekar holder i op til tyve år.

Hvordan foregår emaljering af badekar?

Dit badekar vil blive renset op, slebet, og spartlet ud således at indersiden er jævn og ensartet. Herefter vil emaljen påføres ved hjælp af en sprøjte pistol, og hærder op i løbet af et døgns tid, hvorpå du atter vil kunne bruge badekarret.

Læs mere om emaljering badekar på ny-emalje.dk

Flere Nyheder