Sæt trumf på tyverisikringen med overvågningskamera

19 september 2021 Astrid Pedersen

Videoovervågning er i denne tid på alles læber. Mange mener at den øgede overvågning udgør en fare for vores ret til privatliv, og repræsenterer et indgreb i den personlige frihed. Men der er også en anden side af videoovervågning. Og det er den kriminalitets forebyggende effekt.

Overvågning af butik – det sikre værn mod butikstyveri

Hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende med egen butik oplever du sikkert fra tid til anden problemer med tyveri af varer.

Når det svinder i vare lageret kan det både skyldes langfingrede medarbejdere eller ditto besøgende i butikken. Vælger dine kunder lidt for ofte at forlade din butik uden at betale for deres varer kan det medføre ganske substantielle tab i din omsætning – også selv om det måske kun er småbeløb der stjæles for fra gang til gang.

Selv om forsikringen dækker er der grænser for hvor langt den kan strækkes. Og derfor bør du sørge på at sikre din butik mod rapseri på bedst mulig vis.

Beskyt din butik med et overvågningskamera

Her er det selvfølgelig oplagt at forsyne dyrere varer med alarmer som aktiveres når varen forlader butikken uden først at have været forbi kasseapparatet. Men du kan i sagens natur ikke montere alarmer på samtlige genstande i din butik hvis du for eksempel handler med fødevarer eller lignende produkter.

Her er et overvågningskamera – eller måske flere af slagsen – oplagt. Med strategisk placerede overvågningskameraer i hele butikken vil du hurtigt kunne se hvem der er årsag til svindet på butikkens hylder.

Selve det at kunne præsentere de besøgende for et synligt opsat overvågningskamera kan også have en forebyggende virkning. Og dine optagelser fra kameraerne vil kunne bruges i forbindelse med politi efterforskningen så gerningsmændende forhåbentlig bliver pågrebet.

Find det bedste udstyr til videoovervågning online

Hos DKKamera kan faldunderlag finde overvågningskameraer i fin kvalitet – læs mere på dkkamera.dk.

Flere Nyheder