Slå til nu – spil baseball online

Baseball – et stort spil i USA

Mange ting ER bare meget større i staterne end i Europa, og det gælder også en del spil. Tænk ekempelvis på basket, ishockey og selvfølgelig amerikansk fodbold. Alle tre er sportsgrene, som er kæmpestore i USA, men som i Europa stadig er helt udkonkurreret af fodbold.

Én bestemt sportsgren er dog især markant større i USA end i noget som helst land i Europa. Vi taler helt specifikt om baseball, som egentlig er en udvidet version af rundbold. Der er i hvert fald mange ligheder. Du skal slå en bold så langt som med et bat, og så skal du eller dine holdkammerater forsøge at løbe i raketfart mellem nogle baser. I får point ved at komme hele vejen rundt på banen.

Lyder det som noget du har spillet engang – godt for nu kan du spille det online. Læs mere herunder.  

Baseball online

Som nævnt er baseball stort i USA. Faktisk er det kæmpestort, og der kommer mange tusinde tilskuere til kampene. Fordi det er så stort, så har du nu også muligheden for at spille på resultaterne online.

Der er masser af spænding i kampene, og det gælder om at følge godt med i hvem der skal slå til bolden, og hvem fra modstanderholder der kaster bolden. Der kan være stort forskel på hvor dygtig den enkelte spiller er, så du skal kende deres kampform og generelle statistiker.

De allerbedste spillere kan nogle gange slå en homerun, som er når de kommer hele banen rundt, efter at de selv har slået til bolden.

Der er masser af kampe, som du kan spille på i løbet af en sæson, hvor både National League og American League er i gang. Og for at give spillet lidt ekstra godt krydderi, så kan du jo finde nogle kanaler, som viser kampene, så du kan følge med på dine bets.

Kom i gang med at spille online på dette spændende spil allerede i dag.