Udvælg en parfume, som passer til dig

12 september 2019 Astrid Pedersen
image

Er du typen, som går op i dit image og din fremtoning generelt, overlader du sikkert intet til tilfældighederne, når det gælder frisure, makeup, tøjstil eller accessories. Men hvad med din duft?

Vælg den rette parfume til at understrege din personlighed?

Det er mindst lige så vigtigt at gøre sig umage med udvælgelsen af den rette parfume, som det er at sammensætte et outfit. Duften er en stor del af dit samlede førstehånds indtryk, selv om du måske ikke tænker over dette. Men faktisk når din duft hjernen hos modtageren før vedkommende har fået tid til at bearbejde synsindtrykket.

Lugtesansen er langt mere umiddelbar end synet – hjernen reagerer prompte på gode såvel som på dårlige dufte og aromaer. Du kender sikkert godt fornemmelsen, når kroppen instinktivt viger tilbage for en dårlig lugt, halsen snører sig sammen, og øjnene løber i vand. På samme måde kan man blive nærmest bjergtaget af en lækkert duft. Og derfor bør du vælge din parfume med mindst lige så stor omhu, som når du vælger tøj, tilbehør og makeup.

Hvor kan jeg finde den rette parfume?

I de fleste stormagasiner og parfumerier er det muligt at teste de parfumer, som sælges der. Du kan med fordel prøve et par dråber af en parfume, du synes om, direkte på huden, og lade den sidde der i et par timer. Her efter vil parfumen i samspil med din hud have udviklet sin endelige duft – og så kan du beslutte, om det netop skal være den.

Når du har bestemt dig for en parfume, kan du med fordel købe denne hos Sephora. I Sephoras online shop finder du parfumer fra alle de kendte brands som for eksempel Acqua Di Parma, Clean, DIOR , Gucci, Hermès, Issey Miyake, Lancôme, Marc Jacobs Parfums, Narciso Rodriguez, Ralph Lauren og Tom Ford. Se hele udvalget på sephora.dk

Flere Nyheder