Vær åben angående dit valg af bolig

16 november 2020 Lotte Hindsberg

Det er de færreste, der ikke har økonomiske begrænsninger, når det drejer sig om at finde en ny bolig, eller som har en rig tante med en ejendom inden ved rådhuspladsen, hvor hun selv bestemmer huslejen på lejlighederne.

Derfor gælder det at være åben når det gælder at finde en ny bolig og her kan man med fordel vende blikket imod provinsen som f.eks. kunne være Nordjylland. Du kan læse mere om de boliger der er ledige her https://www.nrsb-boligselskab.dk/.

Den smukke og unikke natur

Er du til lange ture og smuk natur, en lang cykeltur eller tæt til vandet leder du efter en bolig det rigtige sted. Den nordjyske natur er unik og uendelig smuk, med de store vilde heder,  åer, Vesterhavet og mange nationalparker. Det er en natur der adskiller sig markant fra andre områder i Danmark. 

De nordjyske kommuner tilbyder mange gode muligheder for at nyde naturen, i forenelig med at de passer på at den bliver beskyttet til fremtidige generationer.

Samarbejde med omegnens virksomheder

Mange tøver med at flytte ud af centrum og til provinsen, da de er nervøse for om de kan få et job eller om de bliver nød til at pendle. Lang transporttid passer dårligt med daginstitutioner og et familieliv.

Derfor har mange kommuner for at tiltrække nye borgere men også virksomheder lavet et samarbejde, hvor nye borgere der leder efter et nyt arbejde bliver præsenteret for de virksomheder der ligger i omegnen. Det har den anden effekt at virksomheder der ligeledes er tiltrukket af mere plads og en billigere husleje, men som frygter, at de ikke kan få den nødvendige kvalificeret arbejdskraft også har nemmere ved at flytte.

Det er et projekt der både tilgodeser kommuner, borgere, virksomheder, men også boligselskaberne der får nemmere ved at udleje deres boliger. Det har også en positiv indflydelse på byens butikker.

Flere Nyheder