Vær sikker på at gøre en god handel, når du køber projektsalg – få hjælp af en boligadvokat

Hvis du har været på jagt efter en bolig i længere tid, men du ikke har kunnet finde den rigtige, kan det være fordi, at den slet ikke er bygget endnu. Så har du sikkert overvejet at købe et projektsalg. Det er boliger, som du køber, når de endnu er på projektstadiet. Det kan være med til at gøre, at du selv kan sætte dit præg på dem – og kan også gøre boligen en del billigere, fordi du skal vente noget tid på at kunne flytte ind i den. Du skal typisk regne med at vente seks til tolv måneder på, at du kan flytte ind. 

Men når du køber projektsalg, er det en god ide, at du får en boligadvokat til at læse alle papirerne igennem, inden du skriver under. Det er med til at gøre, at du er sikker på, at du ikke får købt katten i sækken. En boligadvokat kan for eksempel se på tegningerne til din nye bolig og læse beskrivelserne af materialerne igennem. På den måde kan de finde ud af, om der er noget, du skal være særligt opmærksom på. 

Hvis du ikke lige ved, hvilken boligadvokat du skal henvende dig til, når du skal købe projektsalg, kan du for eksempel se nærmere på eboligadvokat.dk. De har mange års erfaringer fra branchen og kan derfor nemt udpege de faldgruber og risici, der kan være ved det projekt, som du er ved at købe dig ind i. Du kan læse mere om dem på https://eboligadvokat.dk/ og finde ud af, om de ville være de rigtige for dig.

Når du vælger en boligadvokat, er det en god ide, at du vælger nogle, der kun tager sig betalt, hvis du vælger at købe boligen. På den måde kan du høre deres mening om flere boliger, hvis du har brug for det, før du bestemmer dig for, hvilken projektbolig du gerne vil købe.